Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر دولت بریتانیا تصمیم به تحریم میلیاردر روس بگیرد، آن‌گاه چلسی ممکن است مستقیما تحت تاثیر قرار بگیرد

چند روز پس از آغاز حمله روسیه به اوکراین، رومن آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی که این روزها از سوی پارلمان بریتانیا شدیدا تحت فشار است، تصمیم مهمی گرفت.

طرفداری | شب گذشته بود که رومن آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی تصمیم گرفت مدیریت اجرایی باشگاه را به بنیاد خیریه چلسی واگذار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند آبراموویچ مالکیت چلسی را واگذار کرده است! بیانیه شب گذشته باشگاه چلسی در واقع به این معنا است که آبراموویچ تا اطلاع ثانوی دخالت مستقیمی در تصمیمات مدیریتی چلسی نخواهد داشت. 

بیش‌تر بخوانید: رومن آبراموویچ اداره باشگاه چلسی را به متولیان بنیاد خیریه این باشگاه واگذار کرد

به گزارش تلگراف، چلسی در حال حاضر هیچ درخواست رسمی و قانونی جهت تغییر مالکیت خود به لیگ برتر انگلیس ارائه نکرده و این یعنی باشگاه چلسی همچنان تحت کنترل و مالکیت رومن آبراموویچ روس است. در حال حاضر رومن آبراموویچ از سوی دولت بریتانیا تحریم نشده است. اگر طی این هفته دولت بریتانیا تصمیم به اعمال تحریم علیه رومن آبراموویچ بگیرد، آن‌گاه ممکن است باشگاه چلسی تحت تاثیر مستقیم تحریم‌ها قرار گیرد. در حال حاضر بروس باک، ریاست باشگاه چلسی را برعهده دارد و مارینا گرانووسکایا که همیشه مدیر مورد اعتماد رومن آبراموویچ بوده است، هم‌چنان در پست مدیریت ورزشی به فعالیت خواهد پرداخت. بروس باک، مارینا گرانووسکایا، پتر چک، لارنس و یوجین تننباوم هیئت مدیره کنونی چلسی را تشکیل می‌دهند. سازمان کنترل مدیران و مالکان لیگ برتر، مانع باشگاه داری و مدیریت اشخاصی در لیگ برتر می‌شوند که محکومیت کیفری دارند، قوانین بریتانیا را نقض کرده‌اند و یا به خاطر دست داشتن در تبانی، مجرم شناخته شده‌اند. 

بیش‌تر بخوانید: تاثیر بیانیه غیر منتظره رومن آبراموویچ روی باشگاه چلسی چه خواهد بود؟ اخبار ورزشی مربوط به جنگ روسیه و اوکراین را در این لینک بخوانید: جنگ روسیه و اوکراین

اخبار داغ 

واکنش رضا درویش به حرکت عجیب مدیرعامل استقلال: این رفتارها برای یک فرد 15-16 ساله است که دنبال فالوور می‌ گردد / فوتبال برتر عذرخواهی مصطفی آجورلو از برخوردش با یک خبرنگار وویچک شزنی: حتی اگر لهستان 3-0 بازنده شود، خیال‌مان راحت است کار درست را کرده‌ایم گل دوم کیلیان ام باپه به سنت آتین روی حرکت زیبا و پاس مسی (پاری سن ژرمن 2-1 سنت آتین) 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رومن آبراموویچ باشگاه چلسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • برگزاری جشنواره مالک اشتر در چهارمحال و بختیاری
  • خلاصه بازی استون ویلا 2-2 چلسی (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۲۳/۲۴)
  • زور چلسی به شگفتی‌ساز فصل نرسید
  • استون ویلا - چلسی؛ ترکیب رسمی
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • پیروزی شاهین‌طبع در جدال مهران‌های بسکتبال/ استیونس همچنان می‌درخشد
  • ساعت پخش زنده بازی چلسی و استون ویلا از تلویزیون+ شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • عصبانیت طرفداران منچستریونایتد از اظهارات تن هاخ: فصل بعد هم خبری از قهرمانی نخواهد بود!
  • ده سال پیش در چنین روزی؛ استیون جرارد سُر خورد، رویای لیورپول بر باد رفت!